Meer resultaten voor vacature advocaat stagiaire letselschade

vacature advocaat stagiaire letselschade
 
Advocaat Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Amsterdam. VACATURE ARBEIDSRECHT ADVOCAAT MINIMAAL 10 JAAR WERKERVARING Rotterdam. Elfi Letselschade Advies Rotterdam. Elfi Letselschade Advocaat is een op letselschadezaken gespecialiseerde advocatenkantoor en biedt gespecialiseerde juridische diensten. Advocaten van ons kantoor zijn. 13 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Rotterdam. Advocaat stagiaire Corporate MA.
Letselschade Vacatures Vacatures.nl.
Informatie Als ervaren jurist letselschade ben je verantwoordelijk voor het behandelen van letsel en overlijdensschades als gevolg van medische fouten en verkeersongevallen. 30 dagen geleden. Medisch Adviseur Letselschade. Onze opdrachtgever heeft daarom de beschikking over een medisch adviseur/arts, letselschade advocaat, verzekeringsarts en een arbeidsdeskundige.
Vacature juridisch medewerker letselschade Wolf Advocaten.
Vacature juridisch medewerker letselschade. van Beek Serena. van den Berg Roland. Vacature juridisch medewerker letselschade. Vacature juridisch medewerker letselschade. Vacature: Juridisch Medewerker Letselschade. Wie zijn wij.: Ons kantoor is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken, waarbij uitsluitend wordt opgetreden voor slachtoffers.
Legalbylegal.
De advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, commerciële geschillen, financieel recht, gezondheidsrecht en verzekeringsrecht. Wij zoeken voor dit kantoor twee leergierige, ambitieuze en ondernemende advocaat stagiaires. Ben je een talentvolle starter met uitstekende juridische kwaliteiten en heb je affiniteit met één van bovengenoemde rechtsgebieden?
Advocaat-stagiaire Letselschade bij Asselbergs Klinkhamer Advocaten Career Service Rechten.
Wat hebben we jou te bieden? Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten op het gebied van Letselschade. Ben je net afgestudeerd en heb je nog geen ervaring als advocaat, dan bieden wij je in eerste instantie een contract aan als juridisch medewerker voor de duur van 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt dit contract omgezet in een contract voor de functie van advocaat-stagiaire. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die een fulltime dienstverband ambieert. Je krijgt alle ruimte je verder te specialiseren en te ontwikkelen. Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Meer informatie of direct solliciteren? Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loesje Klaasen-Frankfort manager Business Development Bedrijfsvoering; tel.
Vacatures Advocaat stagiaire in Breda Vacat.
heb je tijdens je studie ook op sociaal vlak veel geleerd door actief te zijn bij een studie of studentenvereniging? Dan ben jij klaar voor een carrière als advocaat bij AKD. De praktijkgroep Overheid en Onderneming behoort 20 dagen geleden Opslaan. Wellington Densmore NB Tilburg. ROFS25785 Advocaat-Stagiaire Arbeidsrecht Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire voor de sectie arbeidsrecht, die bruist van energie en ambitie. De focus van je 60 dagen geleden Vergelijkbaar 4 Opslaan. Asselbergs Klinkhamer advocaten NB Etten-Leur. incidenten die letsel kunnen veroorzaken. De sectie scoort maximaal op het gebied van klanttevredenheid. Wie zoeken wij? Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire Letselschade. Je: Bent 60 dagen geleden Opslaan. Advocaat-stagiaire Letselschade bij Asselbergs Kli. Career Service Rechten NB Etten-Leur. Datum bericht: 25 juni 2018 Vacature advocaat-stagiaire Letselschade Van welke sectie ga jij deel uitmaken?
Vacatures Advocaat stagiaire Vacat.
STAGIAIRE / ADVOCAAT-MEDEWERKER FAMILIERECHT / ERFRECHT fulltime / parttime Wat MG vraagt? een enthousiaste en gedreven advocaat een sterk analytisch vermogen cliëntgericht en sociaal vaardig bij 5 dagen geleden Vergelijkbaar 4 Opslaan. Twee advocaat medewerkers / gevorderde stagiaires bouw. Juridische Banenbank via Jbb ZH Den Haag. U moet u of om een vacature op te slaan.
Advocaat stagiaire letselschade vacatures 7883 actuele jobs voor Advocaat stagiaire letselschade Jooble.
Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures. Maak een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan 26200 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Dat is gratis! Vacatures Advocaat stagiaire letselschade.
Advocaat Stagiaire Advocaat-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Advocaat stagiaire Overheid Onderneming. Dan ben jij klaar voor een carrière als advocaat bij AKD. Ambitie om in de top van het bestuursrecht je carrière te starten. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor AKD Vacatures in Breda.

Contacteer ons